Privacy

Privacy Policy

Fietscity gevestigd te Uddel, Weerselo en Borne hecht veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens. In dit privacy beleid willen we heldere en transparante informatie geven over hoe wij omgaan met persoonsgegevens.Wij doen er alles aan om uw privacy te waarborgen en gaan daarom zorgvuldig om met persoonsgegevens.  

Fietscity gevestigd te Uddel, Weerselo en Borne houdt zich in alle gevallen aan de toepasselijke wet- en regelgeving, waaronder de Algemene Verordening Gegevensbescherming. Dit brengt met zich mee dat wij in ieder geval:

- uw persoonsgegevens verwerken in overeenstemming met het doel waarvoor deze zijn verstrekt, deze doelen en type persoonsgegevens zijn beschreven in dit privacy beleid.

- verwerking van uw persoonsgegevens beperkt blijft tot enkel die gegevens welke minimaal nodig zijn voor de doeleinden waarvoor ze worden verwerkt.

- vragen om uw uitdrukkelijke toestemming als wij deze nodig hebben voor de verwerking van uw persoonsgegevens.

- passende technische en/of organisatorische maatregelen hebben genomen zodat de beveiliging van uw persoonsgegevens gewaarborgd is.

- geen persoonsgegevens doorgeven aan andere partijen, tenzij dit nodig is voor uitvoering van de doeleinden waarvoor ze zijn verstrekt.

- op de hoogte zijn van uw rechten omtrent uw persoonsgegevens, u hier op willen wijzen en deze respecteren.

Als Fietscity gevestigd te Uddel, Weerselo en Borne zijn wij verantwoordelijk voor de verwerking van uw persoonsgegevens. Indien u na het doornemen van ons privacybeleid, of in algemenere zin, vragen hebt hierover of contact met ons wenst op te nemen kan dit via onderstaande contactgegevens:

Fietscity gevestigd te Weerselo en Borne

p/a Fietscity Hams Legtenbergerstraat 9

7595 XA Weerselo

r.hams@fietscity.nl

0541-850410

 

Fietscity gevestigd te Uddel

p/a Fietscity Dijkgraaf Elspeterweg 34

3888 MV Uddel

a.dijkgraaf@fietscity.nl

0577-401402

 

Waarvoor verwerken wij persoonsgegevens:

Uw persoonsgegevens worden door Fietscity verwerkt ten behoeve van de volgende doeleinden:

- Het aangaan van overeenkomsten

- Het versturen van nieuwsbrieven

- Het aangaan van arbeidsovereenkomsten

 

Voor de bovenstaande doelstellingen kunnen wij de volgende persoonsgegevens van u vragen:

- NAW

- emailadressen, telefoonnummers

- Geboortedatum en plaats

Verstrekking aan derden:
De gegevens die u aan ons geeft, kunnen wij aan derde partijen verstrekken indien dit noodzakelijk is voor uitvoering van de hierboven beschreven doeleinden.

Zo maken wij gebruik van een derde partij voor het verwerken van klantgegevens en bestellingen, alsmede het afsluiten van verzekeren en het rapporteren van financiële informatie.

Wij geven nooit persoonsgegevens door aan andere partijen waarmee we geen verwerkersovereenkomst hebben afgesloten. Met deze partijen (verwerkers) maken wij hierin uiteraard de nodige afspraken om de beveiliging van uw persoonsgegevens te waarborgen.

Verder zullen wij de door u verstrekte gegevens niet aan andere partijen verstrekken, tenzij dit wettelijk verplicht en toegestaan is. Een voorbeeld hiervan is dat de politie in het kader van een onderzoek (persoons)gegevens bij ons opvraagt. In een dergelijk geval dienen wij medewerking te verlenen en zijn dan ook verplicht deze gegevens af te geven. Tevens kunnen wij persoonsgegevens delen met derden indien u ons hier schriftelijk toestemming voor geeft. Wij verstrekken geen persoonsgegevens aan partijen welke gevestigd zijn buiten de EU.

Minderjarigen:
Wij verwerken enkel en alleen persoonsgegevens van minderjarigen (personen jonger dan 16 jaar) indien daarvoor schriftelijke toestemming is gegeven door de ouder, verzorger of wettelijke vertegenwoordiger.

Bewaartermijn:
Fietscity gevestigd te Uddel, Weerselo en Borne bewaart persoonsgegevens niet langer dan noodzakelijk voor het doel waarvoor deze zijn verstrekt dan wel op grond van de wet is vereist.

Beveiliging:
Wij hebben passende technische en organisatorische maatregelen genomen om persoonsgegevens van u te beschermen tegen onrechtmatige verwerking, zo hebben we de volgende maatregelen genomen;

- De systemen waarmee wij werken hebben een logische toegangsbeveiliging

- De systemen zijn voorzien van beveiligingssoftware

- De opgeslagen persoonsgegevens zijn beveiligd door een back-up

- Wij vragen toestemming voordat we iemand digitaal benaderen voor marketing

- Persoonsgegevens van minderjarigen worden alleen verwerkt met toestemming van de ouders .

Rechten omtrent uw gegevens:
U heeft recht op inzage, rectificatie of verwijdering van de persoonsgegevens welke we van u hebben. Tevens kunt u bezwaar maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens (of een deel hiervan) door ons of door een van onze verwerkers. Ook heeft u het recht de door u verstrekte gegevens door ons te laten overdragen aan uzelf of direct aan een andere partij indien gewenst. Wij kunnen u logischerwijs vragen om u te legitimeren voordat wij gehoor kunnen geven aan voornoemde verzoeken.

Klachten:
Mocht u een klacht hebben over de verwerking van uw persoonsgegevens, dan vragen wij u hierover met ons contact op te nemen. Komt u hier niet met ons uit dan vinden wij dit natuurlijk erg vervelend. U heeft het recht een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens, dit is de toezichthoudende autoriteit op het gebied van privacy.Als u naar aanleiding van onze privacy policy nog vragen of opmerkingen hebt neem dan contact met ons op.

 

 



Terug



Deel het met uw vrienden!


Contactgegevens

  • Fietscity Dijkgraaf
  • Elspeterweg 34
  • 3888 MV, Uddel
  • info@fietscitydijkgraaf.nl
  • (0577) 40 14 02
  • KvK: 70188912
  • BTW: NL100746299B01
  • IBAN: NL75RABO0128647477
Afspraak maken Onderdelen & Accessoires

Openingstijden

Maandag:  8.30-18.00
Dinsdag:  8.30-18.00
Woensdag:  8.30-18.00
Donderdag:  8.30-18.00
Vrijdag:  8.30-19.00
Zaterdag:  9.00-16.00
Zondag:  Gesloten
 
Werkplaats sluit dagelijks om 17.00 uur, Zaterdag om 16.00 uur.

kijk voor actuele informatie op fietscitydijkgraaf.nl of volg ons via Facebook


Facebook


Onze merken

Alpina
Cortina
Gazelle
Loekie
Merida
Qwic
Sparta
Sparta Young
Van Raam